NCLA – Spaced out

NCLA:n lakkoja silloin tällöin on vilahdellut swatchien muodossa ainakin täällä blogin puolella. En korkean hinnan vuoksi ole hirveästi näitä itselleni ostanut, mutta nyt niiden hinta on huojentunut 16.90€ ūüėČ Aika-ajoin näitä on ollut edullisempaan hintaan CesarsShopissa myynnissä, jolloin näitä holosarjan lakkoja olen tilauksiini napannut mukaan. 

Tämä upea sininen Spaced out on valitettavasti lopettu sävy enkä ole hoksannut kuvakansioistani tätä aikaisemmin tänne blogin puolelle kaivaa. Mutta haluan silti näyttää teille sen. Kynsillä sitä on kaksi kerrosta jolloin se peittyi täydellisesti. 


NCLA:n tuotteet on tullut tutummaksi itselle kynsiöljyn muodossa. Oon nyt varmaan vuoden ajan jos en hirveesti valehtele, niin käyttänyt heidän kirsikan tuoksuista kynsiöljyä, joka on mun lemppari. Ja nyt on tullut Cesarsille myyntiin pakkaus, jossa on 6 pulloa eri tuoksuisia öljyjä! Mun täytyy päästä vähän tuoksutteleen niitä I Love Cesars viikonloppuna tarkemmin. Jep! Muhun voi siis törmätä kynsilakkataivaassa kirjaimellisesti kyseisen viikonlopun aikana. ūüôā

Ootko sä tulossa käymään I Love Me -messuilla tai
 I Love Cesars

Lue koko postaus tästä