Negatiivisuus positiivisuudeksi

Aamukahvikin antoi tänään hymynaaman ja hyvä niin. Kirjoitin eilen valmiiksi kosmetiikkapostauksen, jossa on paljon tuotteita, joita olen saanut ennen koronaa ja myös pari, jotka olen saanut koronan aikaan. Olen pitkään viivättynyt postauksen tekemistä, mitä muut ajattelee filosofialla.

Onko nyt pinnallista kirjoittaa kosmetiikasta, onko nyt rumaa somettaa Instassa saamistaan kosmetiikkalähetyksistä. Se miksi tuon postauksen aion kuitenkin toteuttaa ja se valmiina luonnoksissa julkaisua odottaa, että näiden purkkien takana on yksityisyrittäjiä ja monen monta muutakin työpaikkaa. Toivon, että kenties ne kenellä on varaa ostaa tuotteita, ostavat niitä tarpeeseen.

Ymmärrän hyvin, että ihmiset, joilla on hätä ja pulaa ruoasta, heille varmasti on jopa ällöttävää purkkien esitteleminen somessa ja varmasti muiden notkuvat ruokakuvat ja moni muu aihe, mutta valitettavasti tämäkään asia ei ole näin yksinkertainen.

Joten jos minulle jotain lähetetään, aion kiitollisena ja nöyränä näistä myös jatkossakin somettaa, jotta voin tehdä edes jonkinlaisen palveluksen näille ihmisille, jotka työskentelevät näiden purkkien takana.

Lue koko postaus tästä