Neljä asiaa minusta

Jonnan blogista napattu jo jokin aika sitten, mistäpä muualtakaan? Ja on tämä tietysti ollut muidenkin blogeissa. Tässä siis neljä asiaa minusta ihan  satunnaisotoksella. Osa on takuulla vanhan kertausta, mutta toivottavasti tulee myös jotain uutta tietoa. 
Neljä paikkaa, joissa olen asunutSynnyin Turussa ja se on mielestäni edelleenkin paras paikka Suomessa. ja luultavasti koko maailmassa. Lapsena asuin myös Loimaalla, jossa en ole kovin usein sitten 60-luvun käynyt. Pitäisi varmaan pyörähtää joskus siellä katselemassa miltä vanha kotitalo näyttää, mikäli se on vielä pystyssä. Loimaan ajasta on jäänyt mieleen erityisesti pihapiirin lasten hauskat pihaleikit. Aikuisena on tullut asuttua useammallakin paikkakunnalla pääkaupunkiseudulla. Nykyisin asun Vantaalla ja sitä ennen Järvenpäässä. Tykkään pienemmistä ympyröistä, ja viihdyn siksi ihan hyvin lähiöissä ja kaupungin laidalla.

Neljä paikkaa, joissa olen työskennellytOlen aloittanut ”työelämän” noin 11 vuotiaana, kun aloitin silloin lapsenpiianhommat. Hoitelin naapureiden ja tuttavien alle kouluikäisiä lapsia iltaisin ja viikonloppuisin, sekä toisinaan pidempiäkin aikoja, kun lasten vanhemmilla oli menoja. Tein sitä hommaa

Lue koko postaus tästä