Neulottu palmikkopussi pullolle

Joulunalusajassa on jo pientä juhlan taikaa. 
Silloin on kiva viedä ystäville jouluviemisinä jotain pientä mukanaan. Ajatus pelkästä glögipullosta on kuitenkin melko tylsä ー mitä sen kaveriksi?


Neuloin palmikoilla koristellun pullopussin koristamaan meidän luokan pikkujoulujen arpajaispalkintopulloa. Siitä tuli niin kivan näköinen, että kirjoitin sille ohjeen, jonka voit nyt myös ladata itsellesi. Jos vaikka sinäkin innostuisit neulomaan pukinkonttiin sievät palmikkopussit kaikille lahjapulloille.
Tämä on myös kiva lahjaidea mille tahansa talvikauden juhlalle ja pussia voi käyttää yhä uudestaan, esimerkiksi joulupöydässä.

Neulottu pussi on mitoitettu yleisimpien viinipullojen ympärysmitan mukaan. Mallikuvissa on GEM-pullo, joka on taas sitten monia normipulloja korkeampi. Se oli vaan todella kaunis lasisine korkkeineen, että se sopi malliksi tähän täydellisesti.


Lataa pdf-ohje tästä!
Ohjetta ei ole testineulottu nyt ollenkaan, joten annattehan heti palautetta jos ohjeessa on virheitä. Kommentointi onnistuu täällä kommenttiboksin kautta, Facebookissa blogin sivuilla, Instagramissa @rosannaofmay tai sähköpostitse rosannaofmay@gmail.com.

Kirjoitin ohjeen 3,5 mm puikoille, mutta jos sinulla on tiukka käsiala, suosittelen 4mm puikkoja tai vastaisuudessa löysälle käsialalle 3mm

Lue koko postaus tästä