Neulotut ylipolvensukat vauvalle ja kantovälinehankintoja


Nyt on yksi homma keskeneräisten pinosta saatu valmiiksi! Kyseessä on tulevalle vauvalle ns. kantoliinasukat eli villaiset ylipolvensukat, jotka pitävät pienen jalkoja lämpimänä kantorepussa tai liinassa kanniskeltaessa. Ilmainen ohje niihin löytyy Kaksin kaunihimpi -blogista. Omassa toteutuksessani lankana oli Novitan Nalle. Villasukkien perustekniikan hallitsevalle ohje oli helppo ja selkeä seurata. Käyttökokemusta ei luonnollisesti näistäkään vielä ole tähän postaukseen kirjoitettavaksi, mutta kirjoittelen varmasti vauvankantamiskuulumisia sitten jossain kohtaa syksymmällä.

Meillä on siis haaveena, että mahasta lähiviikkoina ulos putkahtava tyyppi alkaisi viihtyä vaunujen lisäksi myös kantorepussa ja mahdollisesti liinassa. Kantaminen vaikuttaisi kätevältä tavalta kuljettaa pientä sekä kotosalla kotitöitä tehdessä että matkoilla ja kaupungilla.

Vaikka läheinen ystäväni onkin ns. liinahullu ja olen hänen kauniita kantoliinojaan päässyt ihastelemaan, etukäteissuunnitelmissa reppu vaikuttaisi enemmän meidän perheen jutulta. Siksi päädyttiinkin vauvankuljetusvälineistöä hankittaessa tekemään ihan kunnollinen investointi ja ostettiin uutena paljon kehuttu Tulan Free to grow -reppu. Nyt jättimahan kanssa reppua on hankala kokeilla päälle, mutta ensi tutkailujen perusteella käyttö vaikuttaa ihan mahdolliselta

Lue koko postaus tästä