NEW IN – KOSMETIIKKAA

Hellou! Tänään olis luvassa pitkästä aikaa new in- postausta, rehellisesti sanottuna ite tykkään lukea mitä muut on ostanut, kun niistä saa aina kivoja vinkkejä. Tallinna- postauksen yhteydessä lupasin esitellä vähän kosmetiikka-uutuuksia mitä oon viime aikoina ostanut ja ajattelin nyt esitellä samalla parit synttärilahjat, kun ne sopii teemaan niin hyvin.  Lähes kaikki postauksen tuotteet on mulle sinällään uusia, joten ihana päästä testaileen uusia juttuja ja uusia merkkejä! 🙂 
Löysin Tallinnan laivalta Ritualsin tuotteita, joita kuolailin heti, kun ne sielä hyllyssä näin. Oon alunperin ”tutustunut” Ritualsiin Kölnissä pari vuotta sitten, kun ihanainen työkaverini oli ihan kärppänä ostamassa merkin tuotteita.. Viime syksynä Miamin reissun paluumatkan välilaskussa katselin näitä Tukholman kentällä, mutta T ei ollut hirveen innostunut jäämään odottaan, kun olisin mennyt niitä tutkiin, joten.. jäi vähän harmittaan. Nyt kuitenkin oli ihan selvää,että takaisintulomatkalla Tallinnasta Helsinkiin oli mun aika iskeä Rituals- hyllyyn. Mun mielestä tein aika hyvät ostokset, kun olin jo menomatkalla valinnut tuotteet, niin ne

Lue koko postaus tästä