Niin miun tuuria!

Näinhän tämä taas meni. Ihan miun tuurin mukaan. Kun sain edellisen postauksen julkaistua, missä toivoin ettei Picture Polish julkaisisi vähään aikaan uusia lakkoja, menin instaan ja PÄM! Ensimmäisenä lävähtää ruutuun ilmoitus kuinka PP julkaisee 6 uutta lakkaa! *hakkaa päätä pöytään* Niin miun tuuria! ūüėÄ
Mutta en mie kyllä enää harmittele asiaa, oli nimittäin upeita uudet lakat! Miulla häätyy nyt shoppailla ainakin kaksi lakkaa kokoelmasta, Cashmere ja Heaven kolahti miulle ihan täysin!
Mutta probleema on tällä hetkellä se, että matti huutelee miulle pörssistä :/ Täytynee ensin ruokkia sitä, että voi taas shoppailla. Toivottavasti lakkoja on taas silloin sitten saatavilla.
(Ai niin, miun tuuri… kun on kyse miun tuurista, lakkoja ei varmaan saa yhtään mistään i k i n ä tai posti vie miun lakat tai jotain muuta mukavaa tapahtuu… :D)


No nyt kun olen saanut harmiteltua asiaa teille, voisin kertoa hieman näistä kynsistä. Nämä on jälleen kategoriasta ”Rakkauvven luona tehdyt lakkaukset”. Kysyin Rakkauvvelta väriä kynsiin ja

Lue koko postaus tästä