Niitänäitä

Sunnuntait ovat täällä Sveitsissä maailman tylsimpiä päiviä. Kaupat eivät ole auki, eivätkä myöskään monet ravintolat. Kävin hiukan potkulautailemassa ja poltin naamani auringossa. Täällä vaan nämä +30 C -helteet jatkuvat. Pitäisi varmaan mennä kellumaan tuonne Reiniin. Tosin tuosta kanoottiretkestä se liejun haju on edelleen tuoreena mielessä  – tosin tämä kotoinen Reinimme lienee vesiltään puhtaampi, mutta kuitenkin se viime pulahdus on vielä tuoreena muistissa.


Joesta on muuten tosiaankin erotettu uimareille sinisillä poijuilla kleinbaselin puoleinen sivu, ja sitten isot proomut puksuttavat Grossbaselin puolelta (jonnepäin kuva on) ohi!

Olen tässä ihmetellyt, miksi suomalaiset suuntaavat jonnekin Välimerelle lomailemaan. Miksi ei Baseliin? Täällä on hienoja hiekkarantoja ja Välimeren meininki! Alkoholi ei tietty ole niin halpaa kuin esimerkiksi Espanjassa, mutta onhan tämä muuten mitä ihanin lomakohde. Paljon museoita ja muuta nähtävää.
*****Ensi viikolla on Royal Ascot. Tällä kertaa meitä on menossa päättäjäispäivänä sinne isompi porukka. En ole oikein jaksanut tänä vuonna innostua asiasta, mutta ehkä se tästä. Kengät, hattu ja käsilaukku

Lue koko postaus tästä