Niitänäitä Irlanti osa I

Täällä on selkeästi menty syksyn puolelle, joskaan kaatosade ei ole ihan niin jokapäiväistä, kun olisi voinut kuvitella. Ainakaan toistaiseksi.

Miltei joka-aamuinen matka töihin: Northumberland Road, Ballsbride, eli ollaan Dublinin hienostoalueella toisinsanoen alue on ”Embassy Belt”, jossa kaikki suurimmat suurlähetystöt sijaitsevat. Suomen pieni lähetystö on muualla ja sitä luotsaa rouva Lahnalampi, joka aloitti tänä vuonna.
Luen paikallisia uutisia satunnaisesti, joten viime viikonloppuna meni ohi silmien se tosiasia, että Irish Water oli ilmoittanut veden saastuneen ja sieltä löytyi kryptosporiaasia, giardiaa ja sitten loppujen lopuksi jopa jotakin muutakin alkueliötä. Olin alkuviikosta autuaan tietämätön asiasta, mutta tulin sittemmin valistetuksi. Onneksi ongelma oli ainoastaan Liffeyn-joen pohjoispuolella, eikä koskenut eteläpuolen asukkeja.

Irish Water julkaisi sittemmin tiedotteen. Palttiarallaa 600k ihmistä altistunut ja lopputulemana ei edes voida taata, että vesi olisi keittämättä juomakelpoista.

****Olin tänään poikkeuksellisesti offiisissa, jossa en ole ollut perjantaisin muistaakseni sitten heinäkuun. Meillä on aina firman ravintolassa ”cooked breakfast”.
KuvaSöin tosin vain jogurttia, marjoja ja banaanilastuja, työkavereiden ahmiessa kaikenlaista muutakin aina

Lue koko postaus tästä