Noin kolmen kuukauden kuulumiset


Tervehdys pitkästä, pitkästä aikaa!
Mitä enemmän elämässä tapahtuu, sitä hiljaisemmaksi blogi käy. Se on tullut todistettua viime kuukausien aikana.
Toisinaan työpäivät ovat venyneet niin, että kotona on käyty lähinnä nukkumassa, ja muutenkin arki on ollut sellaista ravia, että kivan asun tai kauniin auringonlaskun kuvaaminen ei ole käynyt mielessäkään.
Eikä siinä mitään, pieni kiire tekee minusta paremman version itsestäni, mutta siinä on se huono puoli, että aikaa ei riitä luovalle näpertämiselle – soittamiselle, lukemiselle, valokuvaamiselle, kirjoittamiselle, maalamiselle – kaikelle sille, mikä on ravintoa mielelle.

Ehkä tässäkin pitäisi löytää tasapaino, jotta elämässä olisi sopivasti molempia – tehokkaaksi tekevää kiirettä ja luovuutta ruokkivaa joutilaisuutta.

Viimeisten kuukausien aikana…

… olen tehnyt parhaat kirpparilöydöt pitkään aikaan. Uudenveroisen Guessin tekoturkistakin bongasin Kaunottaresta & Kulkurista, ja Kirpputori Tarinasta löysin puolestaan ihanan villamaton, jonka raahasin kotiin kaatosateessa, toisella olkapäällä keikkui läppärilaukku ja toisella olkalaukku, ja vielä jossakin käsivarren mutkassa sateenvarjo. Taisin vähän kastua, mutta mikä tärkeintä, matto säilyi kuivana.

… syksyn suurin takaisku tapahtui, kuin

Lue koko postaus tästä