Nolo ja syyllisyyden soimaama mutsi

Oma pää on ollut viime päivinä hieman ruuhkautunut, kun olen selvitellyt näitä toiminimeen liittyviä kirjanpitopalveluja. Luulin pankkitaustan auttavan selviämään näistä kepeästi, mutta sijoitustausta ei auta pätkääkään kirjanpito asioissa, vaikkakin ne ovat omalta osalta hyvinkin yksinkertaisiakin tai mitä huijaan, eivät todellakaan ole yksinkertaisia. 
Sitten tuo hamsterin poskipussiepisodi ja nyt meidän 14-vuotias on ollut todella kipeänä viikon ajan. Eilen otettu nieluviljely ja asiat alkaneet ratkeamaan, mutta kun toisen ferritiini arvot ovat vielä todella alhaiset, niin olen täällä taas ylimurehtinut vaikka mitä. Sitten se raudan syöminen, on kokeiltu vaikka mitä, mutta oikeaa olomuotoa rautatabletille, joka ei aiheuttaisi mahanpuruja tai olisi liian suuri nieltävä, ei ole löytynyt. 
Sainkin sitten apua 365 days with Ida blogista ja häneltä vinkkiä mm. raudasta, jonka kapselin voi avata ja jauheen sekoittaa smoothien joukkoon eli nyt näyttää hyvältä, rauta saattaa mennä smoothiecocktailmuodossa alas. 
Tänään kun keräsin toisen tyttären huoneesta valehtelematta puolitäysiä juomalaseja 10kpl, mietin ettei vanhemmuus ole se helpoin rasti ja mitä

Lue koko postaus tästä