Nopeat Halloween herkut

Tällä viikolla juhlittiin lasten kanssa Halloween juhlia. Voitte kuvitella mikä meno oli, kun 10 lasta nautti annoksen sokeria ja pääsi irti. No mutta pääasia, että lapsilla on hauskaa, sillä tälläiset juhlat on just parhaita. Kiitos siis Jadelle, joka toimi emäntänä näille kemuille! ūüôā Leivottiin muutamat helpot tarjoilut juhliin. Lapset aina innostuu kaikesta tarjoilusta, joka on jollain tapaa hassua tai kekseliästä, joten mikä olisikaan parempi juhla käyttää hieman mielikuvitusta kuin Halloween. Leivottiin siis keksejä, jotka koristeltiin hämähäkeiksi ja nakkeja, jotka ovat olevinaan muumioita. Alla reseptit näihin molempiin. 


Hämähäkkikeksit (n.30)
140 g voita100 g maapähkinävoita200g g ruokokidesokeria2 kananmunaa2 tl vaniljasokeria360 g vehnäjauhoa1 tl ruokasoodaapyöreitä suklaamakeisiasokerikuorrutetta

Vatkaa pehmeä voi, maapähkinävoi ja sokerit vaahdoksi.Lisää joukkoon kananmunat. Lisää lopuksi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Pyörittele massasta palloja pellille. Paista 175 asteessa n. 10 minuuttia. Koristele hämähäkit sokerikuorrutteella ja suklaakarkeilla. 

Muumionakit (15 kpl)
15 nakkia500g voitaikinaa1 kananmuna voiteluun
Kauli taikina ohueksi levyksi ja leikkaa siitä ohuita kaistaleita. Pyörittele ne nakkien ympärille. Paista

Lue koko postaus tästä