Nopeat ja näyttävät leimauskoristelut

Kaikki tietää, että tykkään leimata. Mutta kuinka monesti oot nähnyt, että olisin käyttänyt värikkäitä leimoja? Niinpä. En kyllä juuri yhtään. Aina musta tai valkoinen valikoituu leimauslakaksi sillä usein mun pohja on värikäs. Musta ja valkoinen tuo aina sopivan yksinkertaisen koristelun, joista tykkään kaikista eniten. Värikkäät leimauslakat eivät aina ole ollut niitä pigmenttisempiä yksilöitä. Tällä hetkellä en voi perustella edes pigmenttimyydellä, sillä Colour Alikella on todella pigmenttiset ja hyvät värikkäät leimauslakat. 
Laatikostani löytyy  muutama CA:n värikäs leimauslakka ja aina silloin tällöin yritän kokeilla käyttää niitä lakkauksessa. Jostain syystä kynnet aina menee pilalle tai ei näytä hyvältä. Aivan kuin en haluaisi niiden edes onnistuvan. :’D

Näissä kynsissä oon käyttänyt mustan leimauslakan lisäksi toista leimauslakkaa nimittäin SINISTÄ. Metalliset leimauslakat ovat siitä hyviä (China Glazen Romantic kokoelma ♥), että ne peittää ja pelittää leimauksessa hyvin ja niitä oon tykännyt käyttääkin eniten värillisistä leimauslakoista.
Cesarsshopissa on myynnissä Moyran chromeleimauslakkoja (ja myös cremejä löytyy), joista sain kokeiltavaksi kaksi sävyä:

Lue koko postaus tästä