Nostalgisia muistoja

*Kaupallinen yhteistyö Lehtitarjoukset ja sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkauksesta en hyödy, eivätkä ole affliatelinkkejä

Tykkään lehdistä, lehdistä ja kirjoista tulee turvallinen olo ja ehkä turvallisuuden tunne juontaa lapsuuteen. Meille tuli kaikki mahdolliset lehdet, no ei kuitenkaan skandaalilehtiä, mutta Hesari, Uusi Suomi, Suomen Kuvalehti, Apu, Seura, Me Naiset, Eeva, Avotakka ja tietenkin Aku Ankka. 
Kaikki lehdet oli pinossa vaarin pöydällä olohuoneessa, jonka ääressä vaari söi aina aterian saapuessaan töistä. Vaari ehdottomasti oli lehtien keskellä vähän niin kuin kuningas. 

Omalla kohdalla viikon kohokohta oli tietenkin Aku Ankan saapuminen, jonka kanssa tuli aina saada nauttia Geisha patukka. Alakerrassa oleva rakas ystäväni taas nautti Aku Ankan lukemisesta Coca Colan ja poppareiden kera. Alla me kaksi ja ystäviä ollaan vielä tänäkin päivänä.
Joskus saatoimme lukea Akkareita täydellisen hiljaisuuden vallassa yhdessä. Akkari oli viikon ilopilkku, niin yhdessä kuin yksinäänkin luettuna. 

Vieläkin kun ajattelen näitä lehtiin liittyviä muistoja, oikein sydämessä sykähtää lämpimästi. Huoneeni sängyn alla oli Akkari-laatikko, ja sieltä usein kaivoin Aku Ankan aina