Noxidoxi

Katselin Sveitsissä tätä sarjaa: miten hauska nimi! Tämä ranskalainen sarja on kehitetty ympäristövaikutusten minimoimiseen iholla, toisinsanoen suojaamaan ihoa ilmansaasteilta. Sarjan motto onkin: Detox, care and protect. Detox-vaikutuksiin en usko, mutta hoitavalle ja suojaavalle vaikutukselle varmaan on tilauksensa.Päädyin ostamaan kokeiluun Noxidoxi Sérum Base Magnifiant -nimisen kosteuttavan primerin. Se lupaa kosteuttaa ihoa mm. sisältämänsä runsaan glyseriinin, hyaluronihapon, urean ja kaprylyyliglykolin avulla. Se sisältää myös ihoa rauhoittavia ainesosia, sekä bentoniittia, joka pitää ihon mattana ja häivyttää huokosia.

Tuubin päässä on jännä applikaattori, joka on minusta kätevä. Joku voisi moittia tätä epähygieeniseksi, mutta eipä sitä koskaan likaiselle iholla käytetäkään. Kun pitää sen vain omassa käytössään, se ei liene kovin riskaabeli siinä suhteessa.

Pidin tämän hieman geelimäisen seerumin kosteuttavuudesta, ja koska se ei ollut hinnalla pilattu, tuli halu kokeilla sarjan muitakin tuotteita.

Onko Noxidoxi sinulle tuttu edes nimenä?

Lue koko postaus tästä