Nuorekkaan ihon salaisuus – ihonhoito

Kaupallinen yhteistyö: Nivea Cellular & 40+

Nuorekkaan ihon salaisuus – ihonhoito 
Naisena tulee katseltua hyvinkin tarkasti omaa peilikuvaansa ja kieltämättä uusien ryppyjen löytäminen ei aina ilahduta. Kun sain Nivean Cellular Anti-Age tuotteita testattavaksi, kävin pohtimaan tätä nykyajan naiseutta ja naisena olemisen riemuja ja haasteita. Pyri näyttämään hyvältä ja tee kaikkesi, jotta näyttäisit  nuoremmalta! -tuntuu olevan motto. Osa päätyy  kokeilemaan dramaattisiakin hoitoja, melkein keinoja kaihtamatta ja joskus jopa terveyden uhalla, sillä nuoruus on niin ihannoitua.
En todellakaan usko, että mistään purkista nyt suoranaisesti saisi iholle nuoruutta takaisin ja rypyttömyyttä, mutta nuorekkaampaa ja väriltään tasaisempaa ihoa, lähdin tavoittelemaan, kun avasin Nivean Cellular Anti-Age ihonhoitotuotteet aikuiselle naiselle. Tuotteet ovat tulleet markkinoille jo muutama vuosi sitten, mutta keväällä 2018 uudistuneissa tuotteissa korostetaan hyaluronihapon ryppyjä tasoittavaa merkitystä ja sen korjaavaa vaikutusta ihoon.


Kaikesta huolimatta, olen aina pitänyt ihonhoitoa tärkeänä, mutta usein olen matkallani myös tehnyt vääriä valintoja ja hoitanut ihoani ehkä liiankin tehokkaasti. Nyt niitä jälkiä sitten yritetään

Lue koko postaus tästä