Nupun toinen näyttely….

Niin se taas viikko vierähti ja yllätys yllätys töiden merkeissä meni tämäkin viikko. Voi sanoa että kyllä alkaa viedä tästä eukosta jo mehut kun tekee kaksi kuuden päivän viikkoa peräkkäin vain yksillä vapailla ja vielä olisi edessä viisi päivää töitä ennenkuin saa vähän pidempään huilata. Mutta pakkohan se on yrittää jaksaa koska ei ole vielä noita talvilomia siunaantunut ja tämä näyttelyrumba on alkanut oikein kovalla ruminalla.
Kaksi viikkoa sitten oltiin siis siellä Juuassa ja tänään pyörähdettiin Enossa, seuraavana olisikin vuorossa ensi viikonloppuna Lahti ja ettei tule liikaa oltua kotona niin pääsiäisenä ollaankin sitten kaksi päivää Imatralla. Imatran jälkeen suuntaammekin ystäväni Sonjan kanssa tuonne rajan taakse ja lähdemme kokeilemaan Pietarin näyttelyitä.
Tänään olimme siis Enossa jossa Nuppu esiintyi jo aika hyvin eikä hirveästi pelännyt tuomaria. Aika tiukka tuomari olikin joten en nyt niin hirveästi pettynyt vaikka emme pärjänneetkään. Vähän se kyllä veetutti joten pakko oli tulomatkalla pysähtyä Joensuun Kukkataloon ja ostaa sieltä jotain

Lue koko postaus tästä