Nurjassa


Tampere on saanut uuden lankakaupan, jonka nimi on Nurja! Pitihän se käydä heti tsekkaamassa. Sain seurakseni Craft Candidaten, joka oli ehtinyt tehdä ensivisiittinsä jo viikonloppuna (30.-31.8.2019), jona Nurja avattiin. 


Nurja sijaitsee Tampereella Kalevan kaupunginosassa, Ilmarinkatu 35:ssä. Kauppa sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta kuitenkin hyvien bussiyhteyksien (ja kohta myös ratikkayhteyksien) varrella. Jos saavut paikalle bussilla, tsekkaa Tampereen joukkoliikenteen aikataulut. Pyörällä pääsee kulkemaan hyvin, sillä toisella puolella Ilmarinkatua kulkee yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä. Auton saa tarvittaessa parkkiin kadun varteen kiekolla. 


No sitten päästään viimein itse asiaan! Nurja näyttää ulkoapäin tosi kutsuvalta ja houkuttelevalta. Tekee mieli kurkistaa sisään, sillä ikkunoiden takaa pilkistää herkullisen sävyisiä lankakeriä. Ulkona on kyltti, joka kertoo, että joka keskiviikko klo 17-20 Nurjassa vietetän Neuleiltaa. Ensimmäinen Neuleilta on juuri samana iltana alkanut, kun astelemme Nurjaan sisälle. Ulko-ovesta astuttaessa sisään, vasemmalla puolella on kutsuvia sohvia, joiden kutsun ovat kuulleet useampikin neuloja. Neulojat kaivavat tottuneesti kutimet esiin ja kohta ne viuhuvat jo tottuneesti ja

Lue koko postaus tästä