Nyt on kesä: ulos pelaamaan!

Vitsi mikä toukokuu! Oli niin kesä, ja me otimme siitä kaiken irti! Tuli vietettyä enemmän aikaa ulkona kuin sisällä. Kotona kävimme lähinnä nukkumassa ja syömässä. Tai syömässä ja syömässä, eväitähän me lähinnä syötiin. Pyykitkin jäi pesemättä, viikkosiivouksestakin laistettiin. Mutta ei siinä mitään, nyt sadepäivinä ollaan tehty kodin rästihommia. 

Tyttären asu Maxomorra (saatu)

Olemme onnekkaita, että kotimme on ympäröity usealla ihanalla puistolla ja metsiköllä. Vaikka asumme lähes kaupungin ytimessä, pääsemme nauttimaan luonnosta ja leikkipuistoista tuossa tuokiossa. Lähistömme tarjoaa koko perheellemme sekä virikkeitä että luonnonrauhaa.

Vaikka puistot ovatkin hyvin varusteltuja, on välillä kiva ottaa mukaan omiakin leluja ja pelejä. Toukokuun helteillä pelailimme muun muassa PlanToysin minigolf -setillä. Välillä käytiin tiukkojakin tytär vastaan äiti -otteluita. 😉

PlanToysin brändilähettiläinä saimme tämän hauskan pelin Kiddexiltä. Omassa ekopuuvillaisessa pussukassaan sitä on kuljetettu mukana joko kädessä, olkapäällä tai rattaiden alaosassa. Minigolfsetti menee sisälläkin pieneen tilaan, joten säilytysongelmia sen suhteen ei ole.

Yhteiset pelit ja leikit ovat hyviä tilaisuuksia harjoittaa kärsivällisyyttä ja muiden

Lue koko postaus tästä