NYT SAA KYSYÄ!


Toivottavasti en kiusaa ketään nälkäistä siellä ruudun toisella puolella näillä ruoka kuvilla :’D Käytiin tosiaan viime viikolla kaverin kanssa meidän lemppari kinkki ravintolassa täällä Järvenpäässä. Jos joskus eksytte jäkeen niin suosittelen käymään tuolla Bambu nimisessä ravintolassa. Siellä on tosi hyvä buffet ja hintaa taitaa olla noin 9 euroa. Buffetista löytyy myös sushia mutta itsehän en siitä tykkää niin siksi sitä ei mun lautasella näkynyt.

Mutta anyways mennäänkin sitten postauksen itse aiheeseen! Eli nyt olisi vuorossa pitkästä aikaa kysymyspostaus. Multa saa siis kysyä mitä vain maan ja taivaan väliltä. Ja liian tyhmiä kysymyksiä ei olekaan :D!

Eli ei kun kaikki laittamaan kysymyksiä tämän postauksen kommentti osioon :)! Teen vastaus postauksen sitten heti kun kysymyksiä on tullut tarpeeksi!

Löysin tuossa myös mun blogista neljän vuoden takaisen kysymyspostauksen ja ai että sitä facepalmauksen määrää jota jouduin tehdä mun vastauksia lukiessa.. haha! Jos haluatte käydä kurkkaamassa mun silloisia vastauksia kysymyksiin tai saada inspistä uusiin kysymyksiin niin postauksen

Lue koko postaus tästä