Nyt soodaillaan

Sain itselleni bloginäkyvyyttä vastaan Sodastream Spiritin testiin.Meillähän kivennäisvettä menee pari litraa viikossa.Itse tykkään kivennäisvettä juoda tavallisen veden lisäksi ja olen huomannut, että niin näyttää tekevän koko meidän perhe.
Koneesta aukeaa takaosa ja sinne vain suitsait sukkelaan avattu kaasupullo.Niin helppoa on tämän koneen käyttöönotto.Sitten vain nestettä pulloon ja klik tuohon eteen.Pari painallusta ja juoma on valmista.

Koneesta innostuneena ajattelin testata sitä sekä arjessa, että juhlassa.Ensimmäisenä testattiin miten tavallisesta mehusta saadaan soodaa.Vadelmahörppy toimi meidän testimehuna.

Kyllähän se toimi!Tätä nautittiin perjantaina saunaillan päätteeksi.Viikolla katettiin pöytään kauniit astiat ja tein raikasta juomaa punaviinimarjoista.Marjat voi tiputella juomaan jäisinä ja kun ne sulaa, antaa marjat juomalle kauniin vaaleanpunaisen sävyn.Raikas juoma sopi kivasti tulisen kanapadan kanssa.
Sitten siihen juhlajuomaan!

Pitkän lasin pohjalle murskataan vesimeloni.Tässä vaiheessa voi lisätä alkoholin, esim. vodkaa tai kevyempänä versiona valkoviiniä.Meillä juomat ovat aina alkoholittomia.

Melonimurskan päälle laitoin sitruunaista soodavettä.Tämä oli niin hyvää.Meloni maistui juomassa ihanasti ja lopuksi sai vielä mussutella melonimurskaa.Seuraavaksi haluan lisätä melonin kaveriksi kiiwihedelmää.
Mitä mieltä olen Sodastream

Lue koko postaus tästä