OCTOBER FAVOURITES & SOMETHING ELSE

Mukavaa marraskuun ensimmäistä sunnuntaita! Marraskuun first sunday lähti täällä tänään käyntiin joulun ensimmäisillä joulutortuilla, joulujuttujen suunnittelulla ja blogihommien hoitamisella. Lokakuu sujahti ohi todella nopeaan ja nyt ollaan askel lähempänä joulua. Ajatella, enää kuukausi aikaa joulukuuhun ja vajaa kaksi siihen vuoden odotetuimpaan juhlaan!!

Tässä vaiheessa kuun alkua olisi edellisen kuun suosikkien aika, mutta nyt en keksinyt lokakuulle kovin montaa suosikkia, joten lisäsin joukkoon ihan näitä viime aikaisiakin lemppareitani. Tällä kertaa lokakuun suosikkeja tässä listassa on siis vain muutama kappale ja muut ovatkin ylipäätäänsä suosikkejani just nyt.

COLOR WOW DREAM COAT -SPRAY

Tämän unelma ihmeaineen esittelinkin teille jo aiemmin, mutta nyt sitä on taas hehkutettava jo lisää! Kiharille ja pörröisille hiuksille tämä on aivan must have tuote, sillä esimerkiksi kosteillakin ilmoilla tää pitää hiukset täysin pörröttöminä. Suihke toimii näin : suihkuta tätä pyyhekuiville hiuksille, föönää ne ja valmista! Tää super ihmeaine on myöskin voittanut paljon palkintoja eikä ihme, meikä ainakin on niin myyty tälle

Lue koko postaus tästä