Odotuksia hääpäivälle

Kun Krista kertoi Kristallihäät-blogissaan, että hääkuvaaja oli haastanut hänet pohtimaan, mitä hän odottaa häiltä, mietin hetken, etten ollut itsekään ajatellut koko asiaa. Kun kuitenkin kysymys jäi kolisemaan takaraivossani, ryhtyi jonkunlaisia odotuksia kuitenkin löytymään.

1. HÄÄPERJANTAI
Mietin ensin, vastaisinko, että koko hääviikko, mutta koska veikkaan, että hääviikko tulee olemaan minulle pelkkää tuskaa, kun jännitän vain perjantaita (että saan vihdoin lähteä tekemään jotain), niin hääviikko ei ole se mitä minä odotan. Odotan sitä, että häät huutavat ”action!” ja saan lähteä viemään tavaraa hääpaikalle ja koristelemaan ja kaikkea ihanaa. Sitä kutkuttavaa tunnetta, kun tietää, että seuraava päivä tulee olemaan elämäni siihen mennessä paras.

Lisätään tähän myös, että rankan päivän jälkeen odotan innolla, että pääsen kaasojen kanssa hotellille ja saa levätä, vaikka jännittääkin super paljon. Saan hetken yrittää rentoutua ja olla vain tyttöjeni kanssa. Ja jos olen super onnekas ja hääpaikankoristelussa ei mene kauaa, niin olisi ihana pyytää muutama muu ystävä myös hotellin baariin yksille viinilasillisille, ennen

Lue koko postaus tästä