Ole armollinen ja muita ajatuksia vuoteen 2018


Nyt pitäisi varmaankin kirjoittaa jotakin ylevää siitä, kuinka vuoden vaihtumisen myötä alkoi uusi, upeampi elämä ja syntyi uusi, kaikin puolin parempi ja ylevämpi minä.

Pitäisi laatia to do -listoja tulevalle vuodelle, päivittää viisivuotissuunnitelma, pinkaista kuntosalille ja jumppatunneille, vannoa elävänsä raakaravinnolla ilman kofeiinia ja alkoholia sekä muuttua sulavaksi verkostoitujaksi ja samalla tehdä aktiivisesti vapaaehtoistyötä. Pitäisi olla suuria suunnitelmia ja unelmakarttoja, joita lähteä rytinällä toteuttamaan.

Huh. Pelkkä ajatuskin alkaa hengästyttää.

Minulla ei sen sijaan ole lupauksia eikä pitäisi-sanalla alkavia tavoitteita. Mielessä on vain kourallinen ajatuksentynkiä, joiden kaikkien pohjalla on armollisuus itseään kohtaan.

Vuonna 2018 elämä on mukavampaa, jos

Nukkuu enemmän.Muistaa, että elämä on liian lyhyt kaikelle rumalle – oli kyseessä sitten ihmissuhde, kotivaatteet tai pussilakanat. Sen sijaan kannattaa ympäröidä itsensä kauniilla asioilla, tunteilla ja tuoksuilla, ja käyttää vain lempivaatteitaan.Tekee enemmän asioita siksi, että ne ilahduttavat, ei siksi, että pitäisi.Opettelee olemaan armollisempi itselleen. Me kaikki olemme itsemme pahimpia kriitikkoja, ja toisinaan tekisi hyvää tarkastella itseään ulkopuolisen lempeämmällä katseella.Nauttii

Lue koko postaus tästä