Olen huono! – Lisäksi iloisempi juttu eli I Love Me -messujen pääsylippuarvonnan voittajat!

Olen aika monesta blogista lukenut muiden Olen huono -postauksia ja jottei totuus pääsisi unohtumaan erityisesti itseltäni, niin päätin tunnustaa omat huonouteni, koska niitähän piisaa. 
Olen huono puutarha- ja pihatöissä.Suoraan sanottuna minua ei ole koskaan kiinnostanut kukkapenkeissä häärääminen, kukkien ja kasvien kanssa puuhastelu, eikä liioin mitkään pihahommat. Olen aina inhonnut muun muassa lehtien haravointia. En edes tunne kovin hyvin mitään kasveja, ja jos joku puhuu minulle siperianhernepensaasta ja hankikeista, niin en takuulla tiedä minkälaisista rehuista on kyse… vai onko tuo hanhikki jokin eläin? Tykkään kyllä luonnosta, mutta mielellään jossain vähän etäämmällä kuin omalla pihalla.

Aah, miten nättejä ja hyviä! Onneksi on konditorioita!
Olen huono leipomaan.Oikeastaan leipomonenkin on niitä hommeleita, jotka minua eivät kiinnosta yhtään. Leipomusten syömisessä sen sijaan olen mestari. Leipominen on vaivalloista, kun pitää mittailla ainesosia, olla tarkkana paistolämpötilojen kanssa ja pitää osata vielä tehdä joten kuten nätinnäköisiä niistä leipomuksista. Minun kädentaitoni ja visuaalinen silmäni ei riitä onnistuneisiin lopputuloksiin. Esimerkiksi pullistani tulee joko

Lue koko postaus tästä