Oletko sinä jouluihminen?

YHTEISTYÖSSÄ KONTTI 
Jos olet, niin veikkaan, että jo kuukauden verran sinun kotonasi on näyttänyt tältä, iltaisin juotu glögiä ja pipareitakin jo leivottu. Ymmärrän. Talvi on piiiiiitkä ja pöyristyttävän pimeä, kyllä siihen jonkin valoisan ja lämpimän kohokohdan tarvitsee. Mutta muuten itse kyllä en lukeudu näihin pikkujouluisesti kimaltaviin ja glögiltä tuoksuviin jouluihmisiin. 
Tuntuu, että viimeisen vuosikymmenen olen elänyt vähän sitä välitilaa, kun lapsuuden jouluista on jo kaikki hohto ja maailmaa syleilevä lempeys karissut. Toisaalta Nooa on ollut vielä sen verran pieni, että ei ole osannut kovin ihmeellisesti joulua odottaa. Meille joulu on aina myös sisältänyt pitkän automatkan talvisessa kurjuuskelissä Joensuuhun ja takaisin. Ei niin lystiä yhden tai kahden pienen lapsen kanssa. Jos lähdemme matkaan aamuhämärässä, niin perillä olemme iltahämärässä. 
Omanlainen joulutunnelma omassa kodissa 
Olen viettänyt kaikki elämäni joulut äidin luona, joten en ollut vielä tähän mennessä ostanut yhden yhtä joulukoristetta omaan kotiin. Ei tuntunut järkevältä laittaa rahaa sisustusasioihin, jotka olisivat silmiä ilahduttamassa kaksi päivää kolmestasadastaviidestäkymmenestäkuudesta päivästä.

Lue koko postaus tästä