Olgan Farmilla


Elämää Iitissä
Olen seurannut Olgan ja Tuukan elämää erityisesti Olgan blogin kautta. Temoset asuvat Iitissä, pienessä kunnassa Lahden ja Kouvolan välissä. Tuukka oli Apulanta-yhtyeen jäsen 1993-2005. (lähde) Nykyään Olga ja Tuukka toimivat Optipari yrityksessä, joka tuottaa elokuvia joista uusin elokuva – Aika jonka sain saa ensi-iltansa maaliskuussa 2020. Elokuva on tosielämään perustuva tarina huipputason esteratsastajasta Jaana Kivimäestä, jonka elämä muuttuu kertaheitolla halvauksen myötä. Olen nähnyt Yle Areenassa dokumentin ja olen kiinnostunut näkemään, millainen elokuva aiheesta on syntynyt. Olga Temonen esittää elokuvassa pääosaa eli Jaana Kivimäkeä.
Temosilla on kolme lasta, Helga, Hilma ja Torsti. Heillä ovat lisäksi toimineet sijaisvanhempina. Elokuvaprojektien lisäksi heillä on Olgan farmi, pieni kotieläinpiha. Kotieläinpihalla asustaa Temosten eläinkatras; aasi, lehmä, alpakoita, lampaita, vuohia, pupuja, hevosia, poneja  ja kanoja. Tila jota perhe asuttaa on nimeltään Marttilan tila, entinen rustholli eli ratsutila. 


Kesän roadtrip kulki Olgan farmin kautta. Kovin pitkää pysähdystä emme ehtineet tehdä, sillä meillä oli hieman kiire majapaikkaamme. Ehdimme kuitenkin käydä

Lue koko postaus tästä