Oliivia & valkeaa


Koetan elämässäni toteuttaa yhtä filosofiaa: poiketa aina välillä tutulta reitiltä.

Tällä tavalla elämä saa mahdollisuuden yllättää ja kotikaupungistaankin voi yhä vuosien jälkeen löytää uusia, kiinnostavia paikkoja. Kuten näiden kuvien taustalla näkyvän, lohkeilevan maalin peittämän rakennuksen, joka on vanhan kulkutautisairaalan tuhkarokko-osasto.

Köynnösten ja kasvien peittämä rakennus on puolestaan sairaalan entinen saunarakennus. Jatkan kulkutautisairaalan tiimoilta huomenissa, sillä nuo vanhat rakennukset pihapiireineen ansaitsevat aivan oman postauksensa.


Värien ja vaatteiden suhteen noudatan hieman erilaista filosofiaa: kiireisenä aamuna (eli joka työaamu) kannattaa turvautua hyviksi havaittuihin yhdistelmiin – kuten valkean, oliivin ja konjakin liittoon, joka toimii ja toimii vuodesta toiseen aivan niin kuin H&M:n pitkät, ohuet neulehuitulat, jotka ovat palvelleet moitteetta jo pari kesää.

Olinkin viime viikolla oikea kävelevä H&M:n mainos, sillä huitulan ohella myös hame ja pusero ovat tuosta ruotsalaisketjusta. Hame näyttää olevan iloisesti rypyssä, mutta se on osa kolmatta filosofiaani: elämä on aivan  liian lyhyt tylsille asioille kuten vaatteiden silittämiselle.

Lue koko postaus tästä