Oliko se kaikkien kehujen arvoinen?

Skincityllä oli tämä Juice Beautyn seerumimeikkivoide tarjouksessa kolmella kympillä, joten sävyvalikoiman suppeudesta huolimatta ajattelin ostaa sen, koska olen lukenut siitä niin paljon ylistäviä arvioita.


Sävy 05 Buff oli ainoa, joka oli tarjolla, ja se oli valitettavasti minun kasvoilleni ihan liian vaalea. Käytöön tämä sävy kuitenkin luultavasti jää, sekoitettuna tummemman meikkivoiteen kanssa. Temptalian Foundation Matrixin mukaan Medium Tan olisi iholleni suositeltavin.

Tarkastellaanpa nyt kuitenkin tätä voidetta sellaisenaan. Tai seerumihan se on… Ja seerumiksi tämän tekee erittäin juokseva rakenne ja hoitavuus, sillä se sisältää antioksidanttista, resveratrolipitoista greipinsiemenuutetta sekä C- ja E-vitamiini, sekä hedelmien kantasoluja (viimeksimainittujen tehosta en ole ihan varma, mutta hienoltahan se kuulostaa) sekä kosteuttavaa kookosta.

Pigmenttiä on paljon ja peittävyys onkin hyvä, ja tuote on kerrostettavissa ohuen koostumuksensa ansiosta. Pigmentit ovat kasvipohjaisia. Voisi kuvitella tässä olevan silikoneja, vaan eipä ole! Uskomattoman ohutta, ja silti peittävää, tekee kaunista jälkeä!Kuva ranteen sisäpuolelta, ja iho hiukan ”kananlihalla”.Arvelen, että sienellä levitettynä tällä saisi todella luonnollisen ihon, ja

Lue koko postaus tästä