Öljyllä ripset pitkiksi ja tuuheiksi

Kun taas tuli aika pitää taukoa ripsienpidennyksistä määrittelemättömäksi ajaksi, tuli ajankohtaiseksi kaivaa myös risiiniöljy kaapista. Olen vahva öljyjen käytön puolestapuhuja ja olen myös hieman sitä mieltä, että yleisesti ottaen öljyjen hyötyjä ja käyttöä ymmärretään edelleen liian vähän. Öljyt toimivat ruoanlaitossa (esim. kookosöljy, rypsiöljy, erilaiset pähkinä- ja mausteöljyt) ja kauneudenhoidossa (kookosöljy, risiiniöljy) usein jopa paremmin kuin korvaavat tuotteet. Yhteen väliin puhdistin kasvoni aina kookosöljyllä ja ehkä aloitan sen jälleen antibioottikuurin loputtua. Kookosöljy toimi putsarina mainiosti.

Risiiniöljy puolestaan on jo vanha kikka, joka tekee ripsistä vahvemmat. Sain Yliopiston Apteekin EGO -myymälästä risiiniöljypitoisen hoitoöljyn hiuksille ja ripsille. Käytännössä kyseessä on vastaavanlainen tuote kuin aiemmin Lifesta ostamani risiiniöljy. Sekin pullo on kestänyt ikuisuuden, sillä ripsiin ei tarvita kuin pieni tippa iltaisin kuuriluontoisesti. Tosin Lifen risiiniöljyä en tällä kohtaa suosittele, se on kallista muualta ostettuihin verrattuna.

Nyt olen käyttänyt öljyä säännöllisesti noin kuukauden. Poistin sen avulla viimeiset pidennykset ja kasvatin omat taas vahvoiksi. Risiiniöljyllä

Lue koko postaus tästä