OMA HETKI PIENPAAHTIMOIDEN KAHVIEN KANSSA


Kaupallinen yhteistyö Slurp coffeeEn hyödy linkkien klikkailuista
Pari vuotta sitten en voinut kutsua itseäni kahvihifistelijäksi, koska kaupasta sai Presidentin tumma paahtoa ja se oli se mitä aina juotiin. Tiesin että Porista löytyy pienpaahtimo mutta pienpaahtimoiden kahvit olivat niin kalliita ja makuhan oli samanlainen. VÄÄRIN. Ostin ensimmäisen kahvinkeittimen joka jauhasi pavut, maku oli ihan eri kuin valmiiksi suodatettu kahvi. 

Kahvikone tekee kahvista herkullista
Ostin itselleni joululahjaksi kahvikoneen, jolla saa tehtyä tuoretta kahvia. Halukkaille voi tehdä Café Lattea tai Cappuchinoa, kahvikone tekee maidosta maitovaahtoa. Ostos ei ollut edullinen mutta näin kahden kuukauden käytön jälkeen en vaihtaisi mistään hinnasta tavalliseen kahvinkeittimeen, en edes Moccamasteriin josta aina puhutaan että se on ainoa ja oikea kahvinkeitin.
Kahvin aromit maistuvat paremmin kahvikoneen kahvilla ja onkin mielenkiintoista laittaa maku nystyrät töihin kun nauttii erimakuisia kahvia. Kahvin mauissa on huomattavaa eroa!Näin minusta taisi syntyä kahvihifistelijä, yhdistän kahvin omaan aikaan. Koska aamuisin herään noin tuntia ennen kuin taapero joten saan nauttia muutaman kupin herkullista

Lue koko postaus tästä