Omaa aikaa, kun lapsi on matkalla


Lapseni lähti tosiaan muutamaksi päiväksi Legolandiin isovanhempiensa kanssa. Mun osuudeksi jäi Tammisaaressa anoppilassa olevan kultaisen noutajan vahtiminen. Mieheni jäi kotiin Turkuun, sillä hänellä oli normaali työviikko. Tosin hänellä on vapaat työajat niin olisi periaatteessa voinut tulla mukaan, mutta kyllä ne työt on kuitenkin hoidettava. Varmasti työpaikalla ne hoitaa tehokkaammin. Ja toisaalta ihan hyvää tekee välillä pieni oma-aika itsekullekin.

Mulla oli täydet neljä päivää ilman lasta. Ihan kivaa vaihtelua. Ihan mitä vaan en päässyt tekemään omalla ajallani. Nyt vahdittavana oli vaan vähän karvaisempi kamu, maailman kiltein koira Goofy. Anoppilan kultainen noutaja on jo 12-vuotias, joten ikää on kertynyt koiraksi aika paljon. Lisäksi hän on huonokuuloinen ja nenässäkin on kasvain. Tämä saattaa olla hänen viimeinen kesänsä.

Tammisaaren kauniissa maisemissa on kiva ulkoilla koiran kanssa.
Alkuun mietin mitä kaikkea ehtisin tehdä omalla ajallani. Mielessä kävi kivat askartelut, ompeleminen, kirjan lukeminen kannesta kanteen kuin myös siivoukset. No aika on mennyt niin nopeasti. Koiran kanssa ollaan ulkoiltu paljon,

Lue koko postaus tästä