Omistettu Kuusamolle

Oululaisilla ja koko Pohjois-Suomen koululaisilla sekä opiskelijoilla on nyt viikko 10 hiihtoloma. Mekin päästiin kivasti ottaan hieman irtiottoa arjesta ja lauantaina mun töiden jälkeen suunnattiin Jeren kans nokat kohti Kuusamoa.

Ja on ollu ihanaa ja mukavaa, niin helkkarin mukavaa. Ainoa, mikä mua on jännittäny näin lomalla ollessa ja rentoutuessa on se, ettei tultas kipeiksi. Nyt on ihan järkyttävä influenssa-aalto ollu liikenteessä eikä meistä kumpikaan oo onneks joutunut sairastaan mitään *koputtaa puuta*. Tänä aamuna kylläkin heräsin vähän kurkkukipeenä, toivottavasti tää on vaan jotain aamun karheutta eikä todellakaan merkkiä mistään muusta.
Ei olla käyty laskettelemassa, mutta ollaan käyty tosi paljon ulkoileen ja sitten käytiin yks päivä kelkkailemassa vaarojen päällä. Sekä tietty paisteleen makkaraa. Pari kertaa kelkka juuttui hötylumiseen hankeen, huonojen kenkien takia jalkojen upotessa lumeen nilkat vähän kastui, mutta niistäkin selvittiin. Onneksi pakkasta ei ollut kuin kymmenisen astetta ja kevätaurinko lämmitti täydeltä syliltään.Tarvitseeko ihminen muuta nauttiakseen olostaan? No ei todellakaan tarvitse minun mielestä.  Katsokaa

Lue koko postaus tästä