Ommel 2019 – Melissa menossa mukana


Oletko koskaan kuullut Ommel-festareista? Ompeluun hurahtaneiden omasta tapahtumasta, jossa saa hyvpistellä ihania kankaita, käydä kuuntelemassa luentoja, oppia uusia asioita kursseilla, napata uusimmat vinkit pajoilla ja lanittaa yömyöhään? Tämä tapahtuma on jälleen täällä, kesäkuun alussa.

Lue Ommel Ry:stä tästä!
Minä olen mukana menossa. Tuunaus kurssilla minun ohjauksessa voi muokata oma vanha vaate uudeksi luomukseksi, helppoja ja nopeita toteutettavia juttuja. Ei kaavoja, eikä vaikeita moniulotteisia kokeiluja. Matalankynnyksen puuhia. Anna vaatteelle ihan uusi elämä pienin muutoksin. Olen paikalla lauantaina sekä sunnuntaina, varaa paikkasi!

Tuunauskurssi
Jos ei siis kaikkia lomasuunnitelmia ole vielä tullut lyötyä lukkoon, niin Ommel -festareissa on nähtävää ja koettavaa paljon. Jokaiselle löytyy jotakin. Olisi kiva nähdä sinut siellä myös ja jos ei muuta, niin vaihtaa sana tai kaksi. 

Mitä kurssilla tehdään?
Tarkoitus on ottaa mukaan oma/omat tuunattavat vaatteet, suunnitella miten se muokkautuisi käyttökelpoiseksi vielä ja toteuttaa suunnitelma mahdollisimman helposti. Ei siis mitään vaikeita luomuksia, vaan helppoja juttuja. Sellaisia mitä olette nähneet useasti blogissani myös. Aina kun ei

Lue koko postaus tästä