Ommeltu puikkokotelo

Viime viikolla sain idean ommella itselleni puikkokotelon. Mulla on ajelehtivia puikkoja ja koukkuja niin monessa eri paikassa ja niin paljon, että päätin tehdä niille nyt oman valtavan säilyttimen.Into kasvoi ja tein sitten vielä muutaman lisää.


Kaikkiin käytin Almandiinin iloisen värikkäitä japanilaisia kankaita, joista tämän sitruunankeltaisen ihanuuden olen itse ostanut viime vuoden kädentaitomessuilta Tampereelta. Loput kaksi olen saanut.
Itselleni ompelin ison säilyttimen 2-5mm koon puikoille ja jätin kaksi isompaa väliä pyöröpuikoille. Yhdelle koolle tein useamman välin, koska saman kokoisia puikkoja on kertynyt. 3½mm väliköt on tyhjänä, koska kaikki sen koon puikot on tällä hetkellä töissä kiinni.

Seuraavaksi ompelin tästä vaaleanpunaisesta vähän omaani pienemmän puikoille 3-6mm. Harmikseni en muista näiden kankaiden nimiä, mutta muutama metsän eläin näissä vilahtaa. Vaaleanpunaisen pohjavärin kaverina on kiiltäviä yksityiskohtia kuvioissa.


Okran ruskeapohjainen nallekangas oli mun ehdoton lemppari näistä eläinkuosisista kankaista. Tämä kotelo on kaikista pienin, puikoille 3-5mm ja on noin puolet oman säilyttimen leveydestä, noin 27cm. Kuitenkin tähän, kuten muihinkin koteloihin, mahtuu

Lue koko postaus tästä