Ompele karvalaukku joululahjaksi


Esittelinkin karvalaukun tekemisestä Youtube joulukalenterissani, mutta laitan sen nyt myös tänne blogin puolelle.  Sain nimittäin ystävältäni karvakangaspaloja, jotka olivat esittelymateriaaleja sisustukseen ja ne olivat menossa roskiin. Kiireesti keräsin ne talteen, sillä halusin tehdä niistä vielä jotain käyttökelpoista. Nyt näin joulun alla keksin niistä hauskat karvapussit ideaksi joulukalenteriin. 

Joulukalenterissa on oltava nopea ja suhteellisen helppo idea toteuttaa, joten liian monimutkaista ja aikaa vievää ompeluideaa ei siellä voi esittää. Tämän pienemmän laukun tein vain reunat ommellen ja kiinnitin vetoketjun sekä hopeisen ketjun laukun kantamiseen. 

Toiseen, isompaan karvalaukkuun sain innostuksen ommella vielä vuoren toppakangasjämistä, joista tein vuosi sitten vuoren valkoiseen turkkiini. Vuori kyllä saa karvaiseen laukkuun sopivaa ryhdikkyyttä, joten suosittelen. Ketjun kiinnitin nauhalla, jonka tikkasin laukkuun ennen vuoren viimeisiä ompeluja.

 Tämä karvalaukku on todella söpö ja kiva idea lahjaksi. Sopii minusta täydellisesti myös tuohon valkoiseen villakangastakkiin , jossa on somisteina kristallinapit.

Tässä vielä joulukalenterissa lisää juttua karvalaukusta ja varsinkin tuosta isommasta pussukasta, joten kurkkaahan sinnekin ja löytyy sieltä

Lue koko postaus tästä