Ompeluhullun kangasjoulukalenterit ja kässäjoulukalenteri2017

Mistä löytyy joulukalentereita käsitöiden ystäville?
Keräsin listaksi kangaskauppojen joulukalenterit. Mitäpä muutakaan sitä jahtaisi joulun alla kuin hyviä alennuksia? Myös käsityöblogeilla on oma joulukalenteri ja joka päivä ilmestyy uusi ihana jouluaiheinen käsityöpostaus. Täällä linkit kalentereihin. 

Ompelin itselleni joulumekon Ommellisen Pillipiiparista. Kaunis kuosi.

Joulukuu jo lähenee ja nyt on hyvä lähteä katselemaan mistä löytyisi ompeluun hurahtaneelle se seurattava joulukalenteri.
Huomasin, että Story of Roon sivulle tupsahti joulukalenteri-ilmoitus. Nyt jo jännityksellä odotan mitä tuleman pitää, varmaankin jotakin herkkuja olisi luvassa. Tajusin, että kyllä näitä kangaskauppojenkalentereita on muitakin ja päätin listata ne, jotta kaikki yllätykset olisi helposti käyty päivittäin klikkaamassa. Ajatella, jos joku ihana juttu menisikin ihan ohi!

Katselin, että juju on se, että voi jättää tavarat odottamaan ja sitten lopulta kotiuttaa joulukalenterisaalis yksillä postikuluilla, kunhan siis kankaat ovat samasta kaupasta. Näistä oli hyvät ohjeet kangaskauppojen Fb-sivuilla. Nyt on varmaan hyvistä alennuksista kyse, kun jemmauskäytännötkin ovat etukäteen selvitetty.

Marraskuussa yritin säästää joulujuttuihin ja ommella kätköjä pois. Onneksi oli ompelubingo

Lue koko postaus tästä