Onko elämää joulun jälkeen?

Tapaninpäivä valkeni kuulaan lumisena, kun istuimme taas autoon kimpsuinemme ja kampsuinemme. Arki alkoi rytinällä jo tänään, sillä mies suuntasi töihin ja minunkin työkoneeni tuijottelee syyttävän näköisenä eteisessä. Todennäköisesti sen ei kauaa tarvitse olla mustasukkainen, sillä nappaan sen varmasti edes hetkeksi syliini.

Takana on muutama päivä, joina on nukuttu pitkään, juotu paljon kahvia, saunottu, kokkailtu koko poppoolla ja pukeuduttu samanlaisiin oloasuihin. Muutama päivä, joita on valmisteltu suurella hartaudella viikkokausia, ovat nyt ohi. Joulu valuu kovaa vauhtia tyhjiin ja olo tuntuu tyhjältä. Mitähän sitten, onko enää elämää joulun jälkeen?

Onneksi seuraavia juhlia ei tarvitse kauaa odotella, sillä uudenvuodenaatto on aivan kulman takana, ja sitä juhlitaan perinteisesti kuohuvalla ja ilotulituksia ihastelemalla – ja todennäköisesti löydän itseni vuoden 2018 ensimmäisinä tunteina jostakin tanssimasta. Ja jo ennen sunnuntaitakin on tiedossa kivaa, sillä lauantaina koittaa kauan odotettu Cats.
Vuoden viimeisenä viikonloppuna saakin siis kaivaa kaapista samettimekkoja ja korkokenkiä oikein urakalla. Sitä ennen edessä on kolme työntäyteistä päivää, mutta löhöilyn

Lue koko postaus tästä