Onneks on luomua ja lähiruokaa

Kirjat saatu arvostelukappaleina.

Tietokirjailija Merja Koski julkaisi syksyn aikana ihanaakin ihanamman kirjan, Onneks on luomua.

Kirja on valtavan upea läpileikkaus suomalaisesta luomutuotannosta ja sen tekijöistä. Lisäksi kirjassa on hyvä määrä mielenkiintoisia reseptejä, joiden tähtinä ovat kotimaiset luomuraaka-aineet.

Itse sain kuulla kirjasta ensimmäisen kerran kesällä, kun ihmeekseni sähköpostiini kilahti viesti, jossa kysyttiin sopisiko kirjaan liittää tarinaa minusta luomun kuluttajana.

”Luomu tarkoittaa luonnonmukaisesti tuotettua maa- ja elintarviketaloutta, se on ekologista ja eettistä tuotantoa.”

Onneks on luomua ja Onneks on lähiruokaa

Merja Koski julkaisi jo 2015 kirjansa Onneks on lähiruokaa, joka nimensä mukaisesti kertoo kotimaisesta lähiruuasta (siis myös luomusta)  suurella rakkaudella, sillä sivuilta pystyy hyvin aistimaan Merja Kosken intohimon ruokaa ja puhtaita kotimaisia raaka-aineita kohtaan.  Sen kuulee hetkessä hänen kanssaan keskustellessakin.

Tänä syksynä julkaistu Onneks on luomua on hyvin luonnollinen ja odotettu jatkumo edeltäjälleen. Onneks on luomua-kirja syventyy kotimaiseen luomutuotantoon ja tuo sen lähelle kuluttajaa elämänmakuisten tarinoidensa myötä.

”Luomutuotannossa hyödynnetään luonnon

Lue koko postaus tästä