Oodi kosmetiikan arkisille kestosuosikeille!

Vaikka mielelläni kokeilen kaiken aikaa uusia kosmetiikkatuotteita, niin on joitakin tuotteita, joita käytän vakituiseen tai olen käyttänyt jo joitakin vuosia tyytyväisenä, enkä näe syytä muuttaa tapojani niiden suhteen. Esittelen tässä muutaman arkisen vakiotuotteeni.

Herbinan Hoitava kasvovoide on vakioasukki kylppärissäni ja ahkerassa käytössä. Se on aika ajoin kokenut nimimuutoksen (ennen Herbina Moisture Balance kasvonaamio), mutta käsittääkseni sisältö on sama – ainakin siltä tuntuu. Hoitava kasvovoide on erittäin kosteuttava ja se käykin kelle vaan ihon tehokosteutukseen, sekä kuivaihoiselle päivävoiteeksi, yövoiteeksi ja naamioksi. Itse käytän sitä etupäässä naamiona pari kertaa viikossa. Voide sisältää manteliöljyä, ruusuvettä ja sheavoita.
Käytän silloin tällöin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Mielestäni yksi parhaista hiuksiin jätettävistä hoitoaineista on Yves Rocher Botanical Expertise Leave-in-hoitoaine, joka sopii kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Hiukseni eivät ole vahingoittuneet, mutta ajoittain ne tarvitsevat ”syväkosteutusta”,  johon YR:n hoitoaine on mitä mainioin. Hoitoaineessa on jojobaöljyä. Hoitoaine on myös  silikoniton, mutta silti tekee hiuksista sileät.  Annostelussa kannattaa olla maltillinen, koskas pienikin määrä

Lue koko postaus tästä