Oriflame ostoksia

Oriflamen tilaus saapui taas postissa, tavaraa on muutamalta jaksolta. Kameran kanssa on ollut hieman ongelmia, joten siitä johtuen postauksen kuvat ovat puhelimella otettuja. Pahoittelut siitä.


Uutuuksia on tullut lukuisia ja kestosuosikki Love Potion sai jatkokseen So Tempting -version. Se ei ole parfyymi, vaan tuoksusuihke ja sen kaverina on saatavilla myös hierontaöljy. Love Potionit ovat aina runsaita ja täyteläisiä mausteisia itämaisia tuoksuja. Tässä haistan taas enemmän kukkaisuutta. Jostain syystä suihke ja öljy tuoksuvat keskenään aika erilaisilta. Öljy on pehmeämpi, makeampi ja mausteisempi, suihke kukkainen ja pistävämpi. Ehdottomasti enemmän tykkään öljystä. Molemmissa pitäisi olla uutuutena kiiltävän hunajan tuoksunuotti, muttei nenäni sitä kyllä erota.

HairX uudistui ja niistä ilmaisena demona tuli Nourishing Shampoo vaurioituneille hiuksille. Sehän sopii kuiville, kampaajan tarpeessa oleville latvoilleni. Muuten aika lailla jäädyin HairX-tuotteiden suhteen, koska kaikki uutuudet tulivat kerralla. Halusin kokeilla kaikkea, mutta se maksaisi valtavasti ja sitten en osannut päättää mitä haluaisin, joten en ole tilannut mitään.

Viimekertaisen tyrnikäsivoiteen seuraksi on

Lue koko postaus tästä