Osallistu arvontaan – voita liput puutarhamessuille!

Saan taas arpoa teille lippuja Turun Messukeskuksen ihastuttaville Piha & Puutarha -messuille!* Arvon 2-3 kappaletta 1-2 messulipun paketteja. Pakettiin tulee lippujen päälle myös pieni lisäyllätys. Tapahtuma on tänä vuonna jo maaliskuun lopulla 29.-30.3. Niinpä arvontaan voi osallistua reilun viikon ajan, ja koitan saada liput postiin mitä pikimmin – posti kun kulkee nykyään niin hitaasti.

Messukeskus lupaa upeaa kukkaloistoa, laajaa myyntivalikoimaa ja hyödyllisiä vinkkejä sekä luovaa ja ideoita pulppuavaa toteutusta. Messujen laaja sisäpuutarha esittelee monimuotoisuutta, hyötykasveja ja vesiaiheita, ohjelmassa nähdään muun muassa kukkasidontakilpailu, ja kiertotalousteema on esillä. Mukana on tuttuun tapaan myös Mökki & Meri -kokonaisuus.


Arpoja on saatavilla kaikkiaan kolme per osallistuja:

Pääset mukaan arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, menisitkö messuille yksin vai kaverin kanssa – haluaisitko siis yhden vai kaksi lippua jos arpa osuisi sinuun. Muista jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi tai muu yhteystieto, jotta saan sinut kiinni oitis arvonnan päätyttyä.

Saat lisäarvan, jos seuraat blogiani esim. Bloggerin, Blogit.fi:n, Bloglovin’in tai jonkin muun kanavan

Lue koko postaus tästä