Ottaako vai eikö ottaa?

Tytäreni zoomaili kuvia ikkunan takaa. Ahkerasti linnut käyvät herkuttelemassa  linnunlaulupuussa. Oravakin on vakituinen vierailija siellä.
Jääriipus, tehty piirakkavuokaan,  helppoa talvitaidetta.

Synttäriruusuni kuivasin ja tein niistä kuivakukkakimpun. Kuten huomaatte, mulla on laatikollisen verran unelmia jemmassa, ilman niitä ei ole elämää.

Otsikko viittaa tähän tekstiin, nuo kuvat tuli kylkiäisinä 😊

Murhetta tuottaa:

Tässä olen miettinyt syömiäni lääkkeitä ja niiden haittavaikutuksia. Kyllä mä sen tiedän, että lääkkeistä saa sivuoireita, ainakin alussa ja sitten ne voivat heiketä hoidon jatkuessa, mutta mulla kävi päinvastoin.

Otan kahta eri lääkettä, joiden haittavaikutuksiin kuuluu tinnitus. Minulla oli jo se, joten tinnitus lisääntyi ja nyt päässä on välillä aikamoinen sirinä ja vihellys. Joskus sitä vain haluaisi kuunnella hiljaisuutta.

Sitten on kolmas lääke, jonka haittavaikutuksiin kuuluu hilseilevä iho ja Psoriasis tyyppiset oireet. Uskokaa tai älkää, nyt ihoni on alkanut oireilemaan ja siihen on ilmestynyt hilseileviä laikkuja, jotka muuttuvat pikkuhiljaa punaisiksi. Taidan kohta olla, kuin punapilkullinen pallokangas.

 Näinhän se taitaa mennä, että lääkkeet parantavat yhtä sairautta ja tuovat toisen. Ottaako

Lue koko postaus tästä