Outin viikko


Olen kovasti tykästynyt Sutkautuksia blogin Tarun Weekly report postauksiin.Niissä Taru palaa aina viikon tapahtumiin ja fiiliksiin.Ajattelin nyt matkia Tarua, mutta silleen omaan tyyliin ja kertoa, mitä on tullut puuhasteltua tällä viikolla!Osan jutuista olettekin jo nähneet täällä blogissa, mutta muutama juttu on vielä näyttämättä.
Ensimmäisessä kuvassa on tekemäni perunapiirakat!Piirakkakuume on iskenyt ja pakkohan näitäkin oli testata.Oikein hyvin onnistuivat, vaikka ulkoisesti eivät vedä vertoja karjalanpiirakoille 🙂

Askartelin lasten kanssa pääsiäisruohoon koristeita ja minä tietenkin taas kävin sooloilemaan ja ten sitten tipun kaveriksi Late Lampaan :)Vähän erilaisen koristeen äiti saa tänä vuonna!

Tehtiin siis tällaisia perinteisiä tipusia.Ohrat laitettiin kasvamaan maitotölkeistä leikattuihin ruukkuihin.Nämä tipuset ovat minun tekemiä, lasten tiput lähtivät jo heidän kotejaan koristamaan.

Innostuin pitkästä aikaa tekemään myös mustikkapiirakkaa.Tein muropohjan ja päällä on maitorahkaa, johon sekoitin yhden kananmunan ja mustikkaa, jota löysin pussillisen pakkasesta.Oli kyllä niin herkullinen piirakka.
Töissä on ollut kivaa ja vapaalla vielä kivempaa, mutta niinhän sen kuuluukin olla.Muutenhan me tehtäisiin vaan töitä koko ajan.
Viikon letkautus tapahtui

Lue koko postaus tästä