Ovikoriste roskasta

Aikanaan kun suoritin näyttöäni kirjastossa, sinne tuli iso määrä uusia lautapelejä. Useasti pelien osat ovat erilaisissa kehikoissa kiinni ja niitä kehikoita ei tarvita mihinkään kun osat irroitetaan niistä. Yhdestä pelistä säästin askartelua varten muutamia pahvisia kehikoita, joita kuskaan omassa askartelukasissa. Nyt vaan en juuri pidä mitään askartelupajoja ja iso osa kassin sisällöstä hyödynnettiin viime vuonna työssäni mutta nämä kehikot jäivät lapsilta käyttämättä. Ei auta kuin tehdä niistä kaikenlaista sitten.

Keräilin kotoa kaikenlaisia langan jämiä laatikoista ja päätin kokeilla jos saisin jonkin hauskan jutun meidän ulko-oveen killumaan. En yleensä näitä näpertelyjä jaksa tehdä mutta tämä oli sen verran hauska juttu, että en saanut lopetettua sitä millään, ennen kuin olin saanut sen valmiiksi. Eli edelleen roskasta saa kyllä hauskoja juttuja aikaiseksi kun vaan viitsii tehdä.

Ensin laitoin puuvillalankaa kehikon ympärille ja aloin punoa eri langoilla kuvioita puuvillalankojen läpi. Kun kuviot oli valmiit kierritin harmaata villalankaa kehikon ympäri ja ompelin lettijämän lopuksi kehikkoon kiinni. Hauska,

Lue koko postaus tästä