Pääsiäisen tunnelmia


Palataan hieman pääsiäisen tunnelmiin, kun en ole niitä tänne blogiin ehtinyt aikaisemmin päivittämään. Meidän pääsiäinen sujui rauhallisesti perheen ja läheisten kera. Torstaina vietimme kotona mukavaa rentoa koti-iltaa perheen kesken. Lähdimme vasta perjantaina ajamaan kohtia miehen kotiseutua anoppilaan. Turusta Tammisaareen on vain noin 150 kilometriä. Matkan varrella kävin nopeasti viemässä pääsiäistervehdykset äidille ja siskolle.

Tammisaaressa meitä odotti anopin tekemät herkulliset juhla-ateriat. Iltaisin saunottiin ja sen jälkeen oli iltaherkkuja viinin kera.


Lauantaina kävimme pääsiäismarkkinoilla, jotka ovat torilla ja jatkuvat kävelykadulle. Siellä oli tänä vuonna laamoja nähtävillä ja yhden puodin näyteikkunalla oli pieniä tipuja ja sisällä maailman pienimpiä kanoja. Tällaisia kanoja meillä oli lapsuuden kodissanikin.

Lapsille oli myös pientä maksullista ohjelmaa. Meidän poika halusi ratsastaa ponilla. Pupujussihahmo jakoi lapsille suklaatikkareita. Kävimme vielä Café Scherfbeckissä. Sieltä suuntasimme lastennäytökseen katsomaan Aarne Alligaattori -näytöstä. Sen jälkeen meillä olikin vieraita, kun äitini ja veljeni lapsensa kanssa olivat käymässä.


Ruotsinkielisillä alueilla virvotaan yleensä vasta lankalauantaina. Meidänkin poika kävi iltapäivällä muutamalla naapurilla. Hän

Lue koko postaus tästä