Pähkinäinen mysli VHH

Itsetehtyyn mysliin ihastuin varsinaisesti keton myötä mutta nyt vähähiilihydraattisella ruokavaliolla (vaihteeksi) olevana ajattelin tehdä itse pähkinäistä mysliä, isäämällä makeutukseksi hunajaa ja muiden aineiden lisäksi kaurahitaleita. Voi nam, siitä tuli aivan ihanaa ja nyt tekisi mieli lisätä tätä ihan kaikkeen ♥
Maikun mysli
Pähkinöitä oman mauan mukaan(itse laitoin 200g pussin pekaani, cashew, saksanpähkinää)Kookoshiutaleita n  1dlChiansiemeniä n 0,5 dlKaurahiutaleita 1dlKookosöljyä n 0,5dlHunajaa 3 rklKaneliaVaniljaa
Kaikki ainekset sekaisin ja levitä tasaisesti uunpellilleleivinperin päälle. Paahda 200 asteessa n 10-15 minuttia vvälilläkäännellen ja vahdi ettei mysli pala.
Anna jäähtyä ennekuin purkitat.

Mysli ennen paistoa



Ja parasta on, että tuntuu että tämä vain paranee vanhetessaan ♥Ootko tehnyt itse mysliä?Tai tykkäätkö ylipäätään myslistä?Jos, niin minne kaikkeen sitä lisäät?
MaikkuMansikoitajavaahtokarkkeja

Lue koko postaus tästä