Painokankaiden paratiisi

Tampere – marraskuun kässämekka.Vuoden kohokohta on taas takana päin. Suomen kädentaitomessut piti sisällään kaikkea mahdollista kädentaitoa laidasta laitaan – materiaaleja, valmiita tuotteita, painokankaita, puutöitä, artesaanisuklaata ja lankaa, muutamat mainitakseni. Ja sitä lankaa oli taas mahdottomasti, ulkomaista ja kotimaista. Olin huomaavinani pientä trendiä glitter- ja heijastintehosteisissa langoissa, niitä oli älyttömän monella myyjällä. Oonko ihan väärässä?
Jotenkin mun tämän kertaisesta messuhurmoksesta ei kuitenkaan riittänyt tarpeeksi mielenkiintoa langoille, vaikka messut mahdollistaa aivan täydellisesti eri materiaalien, valmistajien ja myyjien lankojen hypistelyn. Muutamat langat pyörittelin käsissäni, mutta sanoin niille sitten heipat.
ILO yarnSnurreLankakauppa Kerä
Kuten aikasemmin jo vähän pohjustin, lähdin avoimin ja iloisin mielin lähinnä vaan katteleen. Yks päivä ei kuitenkaan mitenkään riitä kiertämään näin suuria messuja, että taas tosi paljon meni ohi, niinku mm. bloggaajamiitti, joka nyt jälkeen päin harmittaa. Kiertelin kuitenkin tyytyväisenä kaverin kanssa messualuetta ja ostin maltillisesti.


Tänä vuonna yksi messuteema oli käsityön juurilla. Kävinkin siksi ihailemassa jalkinekisällin työnäytöstä, jossa siis tehtiin kenkiä täysin käsin. Ihan

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliHerkkuja
Seuraava artikkeli