painonpudotus synnytyksen jälkeen

Heippa!Aihe, joka tuntuu olevan aina esillä naisten keskuudessa – laihdutus. Varsinkin raskauden aikana ja nyt synnytyksen jälkeen ovat omatkin ajatukset pyörineet kovasti tämän aiheen ympärillä. Mulle tuli raskauden aikana noin 17 kiloa, mikä aiheutti loppuraskauden aikana jo pientä ahdistusta. Tottakai paino nousee raskauden aikana ja missään nimessä ei saisi tarkkailla pelkkää vaa´an lukemaa, vaan omaa olotilaa ja hyvinvointia. Olin jo henkisesti valmistautunut olemaan kesällä pukeutuneena pitkään kaapuun raskauskilojen takia. 😀 Nämä kilot ovat kuitenkin jo karistettu ja paino on jopa pienempi kuin vuosi sitten. Miten mä sitten olen pudottanut kuudessa kuukaudessa pois yli 10kg? Suurin auttava tekijä on mun kohdalla ollut imetys, jonka lisäksi ollaan tehty todella pitkiä vaunulenkkejä. Meidän vauva nukkuu parhaiten liikkuvissa vaunuissa, joten mun on yksinkertaisesti ollut pakko lähteä lenkille. Mä en koskaan ole ollut mikään lenkkeilijätyyppi, joten kävelylle lähteminen on vaatinut hieman totuttelua. Lenkkien lisäksi olen pikkuhiljaa kunnon noustessa alkanut tekemään lenkkien yhteydessä lihaskuntotreeniä. Esim. 3×20 askelkyykkyä,

Lue koko postaus tästä