PÄIVÄ KANSSANI TI 4.11.2018

Nyt pääsette kurkistamaan siihen millaisia meidän päivät ovat. Meidän päivät tuntuvat menevän kuin siivillä! Uskomatonta ajatella, että Elian täytti jo 13 kuukautta ja kohta on joulu! Mutta nyt itse päivän pariin!

klo 7.55 Herätyskello soi. Sammutan sen nopeasti, ettei Elian ehdi heräämään. Myöhäistä, sillä hän kuitenkin jo reagoi herätyskellon ääneen. Ähisee hetken, mutta hiljenee kuitenkin ja jatkaa uniaan. Päätän makoilla vielä hetken sängyssä.

Klo 8.15 Elian ilmoittaa sängystä iloisesti heränneensä ja päätän nousta ylös. Otan aamulääkkeet ja seurustelen pojan kanssa hetken aikaa, kunnes Ville tulee kuin tilauksesta paikalle lämmitetyn aamumaidon kanssa. Hän juottaa maidon Elianille ja minä alan laittautumaan.

Klo 8.30 Äitini ja veljeni ovat oven takana. He tulevat viettämään Elianin kanssa aikaa, kun itse menen verikokeeseen. Verikoetta varten olen joutunut olemaan syömättä 14 tuntia ja kyllä pikkuisen on jo nälkä. Laitan vielä hiukset kiinni ja sen jälkeen lähdemme kohti Toijalan terveyskeskusta. Äitini antaa Elianille aamupuuron ja hoitaa pojan aamupesut.

Klo 9.05 Istun laboratorion

Lue koko postaus tästä